مواد لازم نخود - يك پيمانه گوشت مغزران گوسفند - نيم كيلو پياز - سه عدد پوره گوجهفرنگي - نصف پيمانه ربگوجهفرنگي - 4/1پيمانه زعفران - نصف قاشق چايخوري ليموعماني - پنج عدد دارچين - نصف قاشق چايخوري نمك و فلفل - به ميزان لازم روغن - به ميزان لازم گلاب - يك قاشق سوپخوري طرز تهيه خـورش نخود آله ابتدا نخودها را كه از قبل خيس كرده بوديم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسيم كرده و پيازها را خرد و مقداري تفت داده تا طلايي رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه كرده و به آنها زردچوبه ميزنيم سپس آب ميريزيم تا نيمپز شوند .در مرحله بعد پوره گوجهفرنگي، زعفران و ربگوجهفرنگي را ميافزاييم، يك ربع آخر، ليموعماني، نمك، فلفل و دارچين را اضافه مي كنيم و در صورت تمايل ميتوانيم گلاب بريزيم. * اين غذا در شهرهاي كاشان و يزد پخته ميشود و در شهر يزد به قيمه يزدي معروف ميباشد. * آله در زبان محلي شهر كاشان معني نيمه و نصفه ميدهد.