پودر بادام ............. یک و یک چهارم پیمانه ( بادام خیلی زیاد خرد نشود)
شکلات تلخ و
شکلات شیرین .. دو و سه چهارم پیمانه
تخم مرغ ............... 9 عدد
مرحله ی دوم:
قهوه .................... به مقداردلخواه
شکلات تلخ و شیرین یک و یک دوم پیمانه
مارگارین ............... 4 قاشق غذا خوری
تمشک.................. برای تزئین
در این نوع کیک شکلاتی از آرد استفاده نمی شود.
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را شکسته و زرده ها را از سفیده جدا می کنیم.
زرده ی تخم مرغ + مارگارین/ کره ی گیاهی+ شکر را به مدت 3 دقیقه کاملاً با هم مخلوط می کنیم
قبلاً با استفاده از چاقو شکلات تلخ و شیرین را بصورت لایه لایه برش داده ایم. شکلات را همراه با بادام خرد شده درون موادمان می ریزیم و با سرعت کم هم میزنیم تا زمانیکه مواد به صورت کامل در همه ی قسمتها پخش شود.
سفیده ی تخم مرغ را بصورت جداگانه هم زده ( به مدت 3 دقیقه )و در سه مرحله به مواد بالا اضافه می کنیم.
فر را از قبل گرم کرده و قالب را آماده کرده ایم.کاغذ روغنی را در قالب قرار داده ، و مواد را درون قالب می ریزیم و به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار می دهیم.
پس از آن قالب را از فر خارج می کنیم.پس از سرد شدن با چاقو لبه ها را آزاد و یک ظرف روی قالب قرار داده و ظرف را بر می گردانیم.
دلخواه کیک را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کرده و بین لایه ها تمشک یا ژله ی ورقه شده و ... بگذارید.)
در مر حله ی دوم تزئین:
برای یکدست شدن سطح این کیک ، کره را در ظرفی ریخته با شکلات (تلخ و شیرین ) و مقدار دلخواهی پودر قهوه روی حرارت ملایم بصورت مایع در می آوریم.(به روش بن ماری)
ماده ی بدست آمده را روی کیک ریخته ،سپس آنرا با تمشک و خامه شکلاتی تزئین می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.