تخم مرغها رو باشکر و وانیل خوب بزنین تا کرم شود بعد روغن و بعد شیر را اضافه کرده با قاشق هم بزنین در اخر ارد را با پکینگ پودر مخلئط کرده 3 بار الک کنین و به مخلوط اضافه کنین در قالب کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و در فر گرم با حرارت 180 به مدت 45 تا 50 که البته این مدت بستگی به فر شما داره خودتون بعد از 30 دقیقه چکش کنین ممکن پخته باشه ممکن تا 1 ساعت هم زمان ببره اگه میخوان روشو کرم بدین بهتره تو قالب کمربندی درست کنین.
شیر را روی حرارت بزارین تا جوش بیاد شکر و زرده و وانیل را بزنین تا کرم بشه بعد به شیر در حال جوش اضافه کنین بعد از 2 دقیقه از روی گاز بردارین تا سرد بشه پودر ژلاتین و با اب کمپوت مخلوط کنین و روی بخار کتری بزارین تا حل بشه سپس به مایه بالا اضافه کنین در اخر خامه فرم گرفته رو اضافه کنین و در ظرف بریزین در یخچال بزارین وقتی نیم بند شد اناناسهای خرد شده رو اضافه کنین و روی کیکتون که کاملا سرد شده بریزین و روشو تزیین کنین دوباره تو یخچال بزارین بهد از 2 الی 3 ساعت کمربند قالبو باز کنین و کیک و تو ظرف مورد نظر بزارین.