مواد لازم:
2 فنجان تره فرنگی (6-10 عدد متوسط (
1 فنجان پوره سیب
1/2 فنجان خرده نان یا پودر سوخاری
2 عدد تخم مرغ هم زده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
2تا 4 عدد سیر، له شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل یا بیشتر
1/4 تا 1/2 قاشق چایخوری جوز
طرز تهیه:
تره فرنگی ها را خوب بشوئید و ریز خرد کنید و با آب نمک حدود 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
از یک صافی آب آن را تخلیه کرده و آن را فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
در یک کاسه بزرگ خرده نان ،تره فرنگی پخته سیب زمینی ،تخم مرغ ،سیر نمک و فلفل وجوز و یک قاشق روغن را با هم مخلوط کنید.
اگر مخلوط زیاد از حد نرم و شل است کمی خرده نان به آن اضافه کنید.
خمیر را به شکل دلخواه قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید .