براي تهيه اين پلوي خوشمزه مواد زيادي احتياج نداريد در ضمن پلو چکدرمه در کرمانشاه پرطرفدار است و در آنجا براي پذيرايي از مهمان اين پلو را تهيه ميکنند.
روغن را داخل تابه ريخته تا داغ شود سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و در روغن تفت ميدهيم. پياز خردشده را به آن اضافه كرده تا طلايي شود، رب گوجهفرنگي را نيز افزوده به آن آب ميافزاييم تا گوشت در آب پخته شود. برنج را شسته و به آب و گوشت اضافه ميكنيم. مانند پخت كته اين غذا را دم ميكنيم بايد در طول اين مدت تا زماني كه برنج آب دارد آن را هم بزنيم تا برنج نسوزد و ته نگيرد. سپس حرارت را كم كرده در قابلمه را ميگذاريم تا غذا آماده شود. توجه داشته باشيد نمك، فلفل و زردچوبه را وقتي گوشت پخته شد همراه با برنج شسته شده به مواد اضافه مينماييم.